ОБАВЕШТЕЊЕ О ПРИПРЕМНОЈ НАСТАВИ

Поштовани ученици и родитељи,

Од 5 марта 2021 године почињу часови припреме за полагање пријемног испита из биологије у Осмој београдској гимназији за ученике који хоће да упишу одељења ученика са посебним способностима за биологију и хемију. Наставу изводе професори биологије Осме београдске гимназије, а ради успешне припреме за полагање пријемног испита. Часови се изводе за ученике који уживају изучавајући биологију и бесплатни су.

Часови припреме ученика за полагање организовани су преко платформе Осме београдске гимназије и реализоваће се сваког петка почевши од 5 марта 2021 године у периоду од 12:30 - 13:30. Часови наставе ће трајати до полагања пријемног испита из биологије у мају 2021 године. Ученици који се пријављују за полагање добијају кориснички налог на платформи гимназије и присуствују часовима биологије ,, уживо''.

Заинтересовани ученици за упис у одељења ученика са посебним способностима за биологију и хемију потребно је да доставе гимназији на мејл osma.upisbhit@gmail.com контакт податке, име и презиме, назив основне школе, број телефона и мејл адресу ради достављање шифре за улаз на платформу гимназије и почетак наставе..

<